Онлайн-курси щодо організації дистанційного навчання

Для підвищення професійної компетентності щодо організації дистанційного навчання рекомендую пройти нижченаведені безкоштовні онлайн-курси та переглянути освітні серіали

Про дистанційний та змішаний формати навчання

Посилання: https://courses.ed-era.com/courses/course-v1:MON-DECIDE+1+2020/about 



Освітній серіал "Базові цифрові навички" (2 сезони)

1 сезон


Посилання: https://osvita.diia.gov.ua/courses/bazovij-serial-1-sezon

Про що цей освітній серіал? Як знайти відповідь на будь-яке запитання, швидко та безкоштовно надіслати листа чи обмінятися фото з близькими? Як не стати жертвою інтернет-шахрайства та як налаштувати свій телефон і комп’ютер так, щоб усе було видно та чути? У цьому вам допоможе інтернет, комп’ютер та смартфон. А як ними користуватися? З’ясуємо із Ольгою Сумською — вже у першому сезоні! 

2 сезон


Посилання: https://osvita.diia.gov.ua/courses/bazovij-serial-iz-cifrovoi-gramotnosti-2-sezon

Про що цей освітній серіал? Як гуглити так, щоб справді знайти відповідь на своє запитання. І як перевірити, чи відповідь достовірна? Як не просто бути на зв’язку, а ще й ділитися своїми новинами онлайн і читати новини друзів? Як захистити свою приватність у соцмережах та як полагодити комп’ютер, який завис? Дізнаємося разом із Надією Матвєєвою у цьому сезоні!


Освітній серіал "Цифрові навички для вчителів"

Посилання: https://osvita.diia.gov.ua/courses/serial-iz-tsyfrovoi-hramotnosti-dlia-vchyteliv


Про що цей серіал? Як ефективніше організовувати заходи, зберігати та створювати файли, автоматично оцінювати завдання учнів та результативно організовувати роботи в групах? Для цього є безкоштовні онлайн-інструменти. Які та як ними користуватися? Розберімося разом із вчителями Миколою Попадюком і Тетяною Ткаченко!


Коментарі

Популярні публікації